Udgivet i Artikler

Belysning på badeværelset - 5 gode råd til at skabe det hyggeligste badeværelses lys

Af Badeværelseslampe.dk

Har du overvejet hvordan du kan gøre dit badeværelse mere indbydende, og hyggeligt, samtidig med det føles som en del af hjemmet? Så er der mange gode forslag til hvordan du kan ændre lys sammensætningen, på dit badeværelse, så du både kan opnå en afslappet atmosfære, men også have et badeværelse som er funktionelt, og kan bruges til formålet? Så er her nogle fif, og tricks til at få det helt rigtige lys der dækker dit behov.

Er dit badeværelse kedeligt og uden charme og varme? 

Med hyggeligt lys på badeværelset kan du forvandle et klinisk, og kedeligt rum, til en hyggelig atmosfære, hvor du kan nyde at tage et bad, og gøre dig klar til arbejde om morgenen. Oftest er badeværelseslyset meget hvidt, og kraftigt/skarpt, da man skal kunne se sig selv i spejlet ordentligt. Men man kan let supplere lyset på badeværelset med noget afdæmpet, og hyggeligt lys, som du kan bruge når du tager et bad, eller er færdig med makeup og klargøring.

1. Find en lampe der passer til din stil

Der findes mange forskellige lamper, som du kan vælger imellem. Der fås loftslamper, væglamper, stående lamper osv. Den rigtige lampe for dig, er den der passer ind i dit badeværelse, og til dit behov. Styrken på lampen kan oftest styrers ved at købe en mindre kraftige pærer eller kraftig, alt efter hvor meget lys du gerne vil have.

Derudover bør du overveje hvor meget afskærmning der er foran lampen, da direkte lys er meget kraftigt, og ødelægger den afdæmpede stemning i et lokale. Flere lamper fås med afskærmning som er designet til at skabe et lys som er blødt og indbydende.

2. De nyeste design på markedet

Vil du gerne imponere gæster, og samtidig have et lækkert badeværelse hvor du kan slappe helt af, og få en oplevelse ud af? Så skal du kigge efter designer lamper, der er produceret i høj kvalitet og med en god funktionalitet. Her har du muligheden for at gøre dit badeværelse unikt, og specielt, da ikke mange andre har disse designs.

Flotte design bidrager til et spændende, og smukt badeværelse, man kan nyde og føle sig afslappet i. Hvis du gerne vil se lamper med det nyeste design i god kvalitet, så kan Andlight anbefales hvor udvalget er bredt.

3. Overvej LED belysning

LED er blevet populært de seneste par år, og det er der mange gode grunde til. LED belysning er mere holdbart, og har en lang levetid. LED er den mest klimavenlige mulighed, der er på markedet. De bruger minimalt strøm, samtidig med de lyser kraftigt, og på lang sigt ender de med at tjene sig selv hjem, da man undgår at skulle skifte pærer ofte.

Flere LED pærer kan man endda styre farven, og styrken fra din mobil, dette er rigtigt brugbart hvis du ønsker en bestemt stemning, på dit badeværelse. LED er også rigtig brugbart når du skal sætte dit hår, eller barbere dig, da det kraftige lys gør du kan se alle detaljer, og ikke misser noget. LED lys er dog meget kraftigt, og hvidt uden nogen form for afskærmning.

4. Få både funktionalitet og hygge

Du kan faktisk godt få begge! Du behøves ikke at vælge imellem kraftigt funktionelt lys, som er godt under barbering, og klargøring fremfor hyggeligt bad lys. Et godt badeværelse giver mulighed for begge brugs situationer, du kan vælge at have en kraftig lys bar, over dit spejl som tydeligt lyser dit ansigt op.

Samtidig kan man montere en dæmpet væglampe, som er placeret strategisk i hjørnet. Dermed kan du vælge hvilke lys du ønsker at bruge, og kan undlade at tænde det kraftige lys når du er i bad eller på toilettet. Flere moderne badeværelseslamper kommer med sensorer, så de endda selv tænder om natten, når du skal på toilettet, det er både brugbart og hyggeligt.

5. Farven og styrken af lyset

Det kan være svært at beslutte hvilke farver, og lysstyrke der passer til dit badeværelse. Lumen er en måde at måle hvor kraftigt lyset skinner, og jo højere lumen tallet er, jo kraftigere er pæren. Derfor skal du vurdere hvilke behov lampen skal dække i dit badeværelse. Hvis man ønsker kraftigt, lys der viser alle detaljer skal du gå efter ”hvidt” lys med en høj kelvin værdi. Kelvin er en målenhed på lyset farve.

Hvis man mere er til det afdæmpede hyggelys, skal man i stedet købe lys med gulligt skær, som har en lavere kelvin værdi. Flere bliver irriteret over direkte lys der skinner i øjnene, derfor bør man købe en mindre kraftige pærer, hvis lampen ikke har nogen dækkende lampeskærm.

Find det du mangler på badeværelseslampe.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 263 produkter fra mere end 20 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 457 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-14 09:00:38.

2
Produkttyper
263
Produkter
20
Forhandlere
457
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.