Find Badeværelseslampe blandt 28+ produkter

Priser og lagerstatus på nedenstående badeværelseslamper er senest opdateret i dag (14/07 - 2024) kl. 09:00

Du er landet på Badeværelseslampe.dk, det helt rigtige sted at finde badeværelseslamper. Vi har udvalgt 28 af de bedste produkter hos 🇩🇰 danske forhandlere lige nu, så du er sikret et godt køb! ✅

OBS: Du kan også bruge vores filtre og sorteringsmuligheder som hjælp til at finde præcis det badeværelseslampe tilbud du leder efter. ⭐

Du ser på 28 forskellige badeværelseslamper fra 3 forskellige mærker:

Nulstil alle filtre
Billede af Astro Versailles 370 Badeværelseslampe LED Krom

Astro Versailles 370 Badeværelseslampe LED Krom

4980 kr.

4.466 kr.

Billede af Astro Kos Round 140 Badeværelseslampe LED Tekstur Hvid

Astro Kos Round 140 Badeværelseslampe LED Tekstur Hvid

2160 kr.

1.572 kr.

Billede af Karl-Johan Badeværelseslampe Røget Glas - New Works

Karl-Johan Badeværelseslampe Røget Glas - New Works

2295 kr.

1.606,50 kr.

Billede af Astro Minima Round Fixed Badeværelseslampe LED Mat Hvid

Astro Minima Round Fixed Badeværelseslampe LED Mat Hvid

1380 kr.

1.242 kr.

Billede af Astro Homefield 160 Badeværelseslampe LED Mat Sort

Astro Homefield 160 Badeværelseslampe LED Mat Sort

2320 kr.

2.295 kr.

Billede af Astro Tube spejllampe

Astro Tube spejllampe

1290 kr.

863 kr.

Billede af Astro Versailles 400 Badeværelseslampe LED Krom

Astro Versailles 400 Badeværelseslampe LED Krom

6020 kr.

3.906 kr.

Billede af Astro Boston 370 Badeværelseslampe LED Krom

Astro Boston 370 Badeværelseslampe LED Krom

5140 kr.

2.930 kr.

Billede af Astro Versailles 600 Badeværelseslampe LED Bronze

Astro Versailles 600 Badeværelseslampe LED Bronze

6670 kr.

5.159 kr.

Billede af Marlee LED spejllampe til badevrelsesspejlet, sort, 50 cm, 4000K - Nordlux

Marlee LED spejllampe til badevrelsesspejlet, sort, 50 cm, 4000K - Nordlux

288 kr.

254 kr.

Billede af Astro Versailles 370 Badeværelseslampe LED Bronze

Astro Versailles 370 Badeværelseslampe LED Bronze

4980 kr.

4.482 kr.

Billede af Astro Boston 370 Badeværelseslampe LED Bronze

Astro Boston 370 Badeværelseslampe LED Bronze

5140 kr.

4.599 kr.

Billede af Astro Versailles 250 Badeværelseslampe LED Messing

Astro Versailles 250 Badeværelseslampe LED Messing

4400 kr.

2.942 kr.

Billede af Astro Versailles 250 Badeværelseslampe LED Krom

Astro Versailles 250 Badeværelseslampe LED Krom

4400 kr.

3.149 kr.

Billede af Raxon Cube spejllampe

Raxon Cube spejllampe

230 kr.

217 kr.

Billede af Astro Cube Badeværelseslampe Krom

Astro Cube Badeværelseslampe Krom

1120 kr.

795 kr.

Billede af Astro Versailles spejllampe, bronze, H25 cm

Astro Versailles spejllampe, bronze, H25 cm

4400 kr.

2.699 kr.

Billede af Astro Versailles 400 Badeværelseslampe LED Bronze

Astro Versailles 400 Badeværelseslampe LED Bronze

6020 kr.

3.693 kr.

Billede af Astro Homefield 160 Badeværelseslampe LED Bronze

Astro Homefield 160 Badeværelseslampe LED Bronze

3940 kr.

3.546 kr.

Billede af Karl-Johan Badeværelseslampe Hvid Opal Glas - New Works

Karl-Johan Badeværelseslampe Hvid Opal Glas - New Works

2295 kr.

1.606,50 kr.

Du kigger lige nu på 28 badeværelseslamper fra 3 forskellige mærker. Brug filtrene øverst på siden for at indskrænke din søgning, eller klik på linksne her for at gå til den dedikerede brand-side: Eglo New Works Nordlux

7 tips til at finde den helt rigtige badeværelseslampe - hvad du skal overveje, inden du køber

Der skal helst være lamper og lys i ethvert værelse i hjemmet; især i et land som Danmark, hvor det kan være småt med sollys i nogle måneder. I badeværelset hjælper det heller ikke, at vinduerne ofte er små eller dækkede, så man kan bevare sit privatliv. Alligevel skal man jo kunne se, hvad man laver; derfor er det vigtigt, at vælge en god lampe til badeværelset.

1: Det rette lys

Det er vigtigt med det rette lys i badeværelset. Lyset kan ændre på, hvordan ting ses, og det kan påvirke, hvordan vi opfatter forskellige farver. Det kan for eksempel påvirke badeværelsets udseende, men det kan også påvirke vores eget udseende, hvis man er typen, der lægger makeup på badeværelset. Det forkerte lys kan give det forkerte indtryk af, hvordan ens sminke ser ud, og det kan nemt lede til fejl både i teknik og farvevalg. Derfor er det vigtigt, at vælge lys til badeværelset, som er naturligt, så du kan se dig selv i samme lys, som andre mennesker ser dig.

2: Lysets vinkel

Selve lysets vinkel skal også overvejes. Ligesom lysets farve kan påvirke vores opfattelse af farver, kan lysets vinkel påvirke vores opfattelse af vores egne vinkler. Du har måske før set et billede af dig selv, hvor lyset falder mærkeligt, så du ser helt forkert ud; den slags oplevelser har man ikke lyst til at have, og slet ikke i sit eget badeværelse. Derfor skal du tænke over, hvordan lampens form påvirker det lys, der kommer fra pæren. Det er ikke fedt at se på sig selv i en vinkel, der langt fra er smigrende; derfor kan du lige så godt undgå det.

3: På væggen eller i loftet?

Når du skal tænke over lysets vinkel, skal du selvfølgelig også tænke over lampens position i badeværelset. Der er selvfølgelig også andre aspekter til den beslutning, både vedrørende funktion og udseende. Man siger normalt, at der er tre typer af lamper; væglamper, loftslamper og gulvlamper. Generelt er det ikke en god idé med gulvlamper på et badeværelse; vand og elektricitet er et dårligt miks. Men både væglamper og loftslamper fungerer rigtig godt på et badeværelse. Du skal bare huske at overveje, hvordan det vil se ud, samt hvor der er plads, og hvor de kan forbindes til strøm.

4: Spejl med lys

Måske har du lyst til en helt anden mulighed inden for lampens position. Dog er dette dog mest tænkt til dig, der lægger makeup på badeværelset. Du kan nemlig vælge at købe et spejl, der har indbyggede pærer, så du får det mest optimale lys til sminken. Du kan finde de klassiske spejle med runde pærer som på film, men du kan også finde dem i mange andre formater; for eksempel hvor de er indbygget i siden af spejlet, i stedet for at stikke uden for spejlet overflade. Dog skal du huske, at sådanne lamper måske ikke kan oplyse hele badeværelset, så det kan være nødvendigt med endnu en badeværelseslampe et andet sted i rummet.

5: Lampens udseende

Derudover skal du jo generelt tænke over lampens udseende. Der findes et hav af forskellige designs inden for badeværelseslamper, så du kan garanteret finde en lampe, som du synes er smadder flot. Uanset hvilken stil, du har på dit badeværelse, kan du altså finde en lampe, der passer til. Måske har du en flot sort-hvid stil; måske har du smag for den naturlige stil med brune og grønne farver; måske er dit badeværelse inspireret af vand og hav med en masse blå toner. Der findes badeværelseslamper, der passer helt perfekt til alle disse stile.

6: Lampens strømbrug

Selvfølgelig skal du også tænke over, hvilken pære og hvor meget strøm, din ønskede badeværelseslampe skal bruge. Måske er det økonomiske aspekt irrelevant for dig, men i så fald bør du stadig overveje det klimavenlige aspekt. Der findes heldigvis en masse elpærer, der er blevet udviklet med tanke på at være bedre for miljøet, og som er energibesparende. Når de bruger mindre energi, forurener pærerne altså mindre; på den måde kan dit valg af badeværelseslampe have en effekt på hele verden.

7: En eller flere lamper?

Husk på, at det ikke er sikkert, at en enkelt lampe kan klare arbejdet for hele badeværelset. Det er nemt at overse steder såsom brusekabinen, som ellers hurtigt bliver mørkt, når badeforhænget bliver trukket for. Det er meget normalt at have et sæt lamper nær spejlet, en lampe i midten af lokalet og en sidste lampe inde i brusekabinen. På den måde er du sikker på, at du altid har den lys, du skal bruge, uanset om du skal i bad, lægge makeup, eller på WC midt om natten. Mennesker har brug for lys for at færdes, så der er ikke noget i vejen med at være godt dækket ind.

Det perfekte lys til badeværelset

Ligesom alle andre værelser, har vi altså brug for lys i badeværelset, selvom det måske er her, der er mindst naturligt lys. En god badeværelseslampe skal selvfølgelig kunne lyse rummet op effektivt, men den skal også være sikkert i forhold til vand, og den må jo også gerne være flot. Heldigvis findes der så mange forskellige lamper til formålet, at det ikke bliver et problem at finde en lampe, der lever op til alle dine krav.

 

Tre udmærkede grunde til at shoppe på internettet

Udvidede returneringsmuligheder

Uanset hvilken webshop du handler i er det et lovbestemt EU-krav at du har 14 dages returret fra du modtagaer varen (enkelte varegrupper er dog undtaget, f.eks. fødevarer og elektroniske produkter). Og mange webshops ved at det med at betale for at returnere produktet er noget der afholder folk fra at købe hvis de ikke er 100% sikre i deres beslutning, og derfor er der flere og flere webshops der begynder både at tilbyde gratis levering og gratis returporto.

Du kan se nærmere at reglerne for returnering af din badeværelseslampe hos hver enkelt forhandler vi linker til på badeværelseslampe.dk.

Alle kan finde ud af at købe en badeværelseslampe

Du kan måske huske dengang hvor det at handle på nettet kun var noget for den computerdygtige i familien.

At købe badeværelseslamper var noget man gjorde i butikkerne, og kun hvis man skulle have noget helt specielt bad man familienørden om at finde en webshop og bestille det - dengang fandtes badeværelseslampe.dk jo heller ikke. I dag er det helt anderledes, og alle fra børn til bedsteforældre har helt styr på hvordan man handler på nettet, så nemt er det.

Leveringen koster ikke altid noget

Du kan købe en badeværelseslampe med gratis levering, hvis bare din ordre er stor nok. Her på badeværelseslampe.dk har vi jo mange forhandlere af badeværelseslamper, og de fleste af dem tilbyder gratis levering over en vis ordrestørrelse. Det betyder at du ikke behøver betale ekstra for at handle på nettet frem for i en butik - men du slipper for selv at skulle slæbe varen med hjem.

Det er da en meget god grund til at handle på nettet.

Måske vil du kunne lide

Vi håber du kunne lide badeværelseslampe.dk. Hvis det er tilfældet så besøg også vores anden side badeværelsesmøbel.dk, den vil du sikkert synes om.

Find det du mangler på badeværelseslampe.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 263 produkter fra mere end 20 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 457 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-14 09:00:38.

2
Produkttyper
263
Produkter
20
Forhandlere
457
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.